Tel: (+32)  03 890 60 30 | Mail: info@remraad.be

     

Oog voor de klant

Kwaliteitservice voorop

Voor Remraad telt één zaak: de tevredenheid van u als klant. Daarom investeren we in een performante klantendienst . Wij willen aan onze klanten oplossingen aanbieden en jullie tevreden stellen . Om dit doel te bereiken, worden alle middelen in de strijd gegooid. Daarom proberen we te voldoen aan alle eisen op het gebied van kwaliteit , snelheid van levering en knowhow .Kwaliteit

Remraad is terecht fier op de jarenlange relaties die het bedrijf heeft opgebouwd met honderden leveranciers . Zo is Remraad de verdeler voor verschillende internationale kwaliteitsmerken als Bremskerl , Trimat , BPW , Arvin Meritor , Varta , Sachs , Valeo , Hella , Wabco , Knorr , enz...
De zorg voor het milieu staat ook bij de selectie van leveranciers centraal.
Dankzij de hechte relatie met deze topleveranciers kan u als klant profiteren van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding . Kiest u voor veiligheid en een lange levensduur ? Dan is Remraad uw partner .


Snelheid van levering

Elk besteld onderdeel wordt onmiddellijk op maat klaargemaakt en geleverd. De enorme voorraad laat toe om de gevraagde onderdelen meteen uit de stock te halen. Bestellingen uit eigen land worden binnen de 24 uur afgehandeld. Voor het buitenland ligt de deadline op 48 uur .
Remraad beseft dat onnodig tijdverlies de klant veel geld kan kosten. Bedrijfsvoertuigen mogen niet stilstaan en moeten zo snel mogelijk terug op de baan. De ‘just in time’ - filosofie van de hedendaagse transportsector zit ingebakken in de bedrijfsfilosofie van Remraad.


Grote knowhow

Bij Remraad werken enkel vakmensen met jarenlange ervaring . Profiteer als klant mee van deze knowhow. Na levering kan Remraad instaan voor de nodige opleiding van uw mensen .


 

Meer dan 40 jaar vakkennis

  • Innovaties

    Remraad volgt de modernste ontwikkelingen op de voet...

    Lees meer »

  • Referenties

    Remraad heeft talrijke bekende bedrijven als klant...

    Lees meer »