Tel: (+32)  03 890 60 30 | Mail: info@remraad.be

     

Innovaties

Modernste ontwikkelingen

Remraad volgt de modernste ontwikkelingen op de voet. Het bedrijf levert zijn medewerking aan verschillende innovatieve projecten .

 

 

 


• Dankzij Remraad en Wabco Westinghouse zijn verschillende mobiele loskranen in de Antwerpse haven uitgerust met een elektronisch systeem om de bandendruk voortdurend te bewaken. Wanneer de bandenspanning daalt onder een bepaald niveau, krijgt de kraanchauffeur onmiddellijk een verwittiging . Dankzij de uitvinding - een primeur op wereldformaat - worden grote kosten en een langdurige stilstand van mensen en machines vermeden.

• Remraad biedt een eenvoudig herstelsysteem aan van Wabco voor lekke banden bij bedrijfsvoertuigen. Dankzij het unieke systeem – een hechtende vloeistof die in de band wordt gespoten – hebt u geen reservewiel meer nodig. Met de dure brandstofprijzen is elke gewichtsbesparing meer dan welkom. Na de herstelling is de vrachtwagen meteen goed voor opnieuw 1.000 kilometer. Zo krijgt u voldoende tijd om de lekke band degelijk te herstellen zonder meteen een nieuwe te moeten kopen.


 

Meer dan 40 jaar vakkennis

  • Referenties

    Remraad heeft talrijke bekende bedrijven als klant...

    Lees meer »

  • Producten

    Hieronder vindt U onze producten en hun websites ...

    Lees meer »