Tel: (+32)  03 890 60 30 | Mail: info@remraad.be

     

Groothandel met eigen atelier

Een groothandel op maat

De twee magazijnen met voortdurend meer dan 40.000 verschillende onderdelen in voorraad vormen een belangrijke troef van Remraad. De vakbekwame magazijniers staan elke klant – particulier of professioneel – bij tijdens hun zoektocht naar het juiste onderdeel. Als u het bij Remraad niet vindt, vindt u het nergens.

 


Voor de lange levensduur en de veiligheid zweert Remraad steevast bij originele kwaliteitsonderdelen van gerenommeerde leveranciers.


Remraad is als groothandel actief op verschillende domeinen :

• Zowel particulieren als garagisten kunnen bij Remraad terecht voor zo goed als elk mechanisch auto-onderdeel (filters, remmen, batterijen, schokdempers,...).
• Remraad heeft een ruim assortiment aan onderdelen voor kleine en grote aanhangwagens (assen, vering, verlichting, kabels,...).
Transporteurs en busbedrijven vinden bij Remraad alle nodige onderdelen op het vlak van remmen, koppelingen, luchtdrukventielen voor vrachtwagens en bussen (remtrommels, remklauwen, remschoenen, luchtdrukcomponenten,...). Zo is Remraad de exclusieve importeur van de remproducten van Bremskerl.
• Op het vlak van industriële toepassingen heeft Remraad alle nodige rem- en koppelingsonderdelen in huis voor ankerlieren, bouwkranen, liften,...


Om alle onderdelen in goede conditie te houden, kan u bij Remraad ook terecht voor alle nodige onderhoudsproducten zoals remolie, motorolie,...


Dankzij een eigen distributiedienst kan er snel geleverd worden in zowel het binnenland als in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

 

Meer dan 40 jaar vakkennis

  • Werkhuis

    Een grotere specialist in herstellingen dan Remraad bestaat er niet ...

    Lees meer »

  • Oog voor de klant

    Voor Remraad telt één zaak: de tevredenheid van u als klant...

    Lees meer »